Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το πρώτο μου βραβείο!!!

                       
Το πρώτο μου βραβείο!!!
Ηταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα αυτό το βραβείο γιατί αφενός είμαι πολύ καινούρια στην παρέα και αφετέρου δεν είχα ασχοληθει καθόλου με την σχεδίαση του blog μου.Τα δικά σας είναι τοσο καλόγουστα και προσεγμένα που μένω άφωνη πως εκτός απ' τις εκπληκτικές καλλιτεχνικές, μαγειρικές, λογοτεχνικές κ.τ.λ. δημιουργίες σας είστε άσσοι και στους υπολογιστές ! Και οι περισσότερες έχετε μικρά παιδιά! Υποκλίνομαι κυρίες μου και σας ευχαριστώ πολύ που με βάλατε στην παρέα σας! Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Δημιουργία που με τίμησε με το βραβείο και μου έδωσε .ενα  ισχυρό κίνητρο νά ασχοληθώ λίγο μπας και σουλουπώσω  την παρούσία μου εδώ.Πήρα λοιπόν τηλεφωνο τον μικρό μου γιο που σπουδάζει  στο Πολυτεχνείο στην Ξάνθη και το αγοράκι μου μου αφιέρωσε τόσο χρόνο να μου εξηγήσει κάποια  πράγματα (παρόλο που έχει εξεταστική )!Να δούμε τώρα πως θα τα κάνω πράξη...χαχαχα!!!!
       

3 σχόλια:

  1. Mη στενοχωριέσαι Μαρία μου, η αρχή είναι πάντα δύσκολη!! Σε λίγο καιρό θα το στολίσεις κι εσύ, προς το παρόν βάζεις τα θεμέλια.....και ειλικρινά τα βλέπω να είναι πολύ γερά!!!
    Εύχομαι τα βραβεία σου να είναι τόσο πολλά που να μην έχεις χώρο να τα βάλεις!!
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα είπε ολα η Μπέττυ μας...τι να πεις μετά απο όσα εύστοχα είπε;
    Τα βραβεία τ αξίζεις και με το παραπάνω και τώρα που σε γνωρίσαμε,θα σε φορτώσουμε.Οσο για την γνώση των υπολογιστών, για να παρηγορηθείς, όλες στραβάδια είμασταν,αλλά το πάθος της δημιουργίας μας εξοικείωσε με την τεχνολογία.
    Εσένα κιόλας που έχεις βοηθεια γιού!!!Μη φοβάσαι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή